• Uz pomoć IDS studia napravite Google Street View | Trusted Virtual Tour

Virtuelna 360° tura

IDS studio za izradu i optimizaciju sajtova ima sertifikat Google pouzdani fotograf (Google trusted photographer). Kao Pouzdani fotograf Google-a, IDS studio snima fotografije u High Dinamic Range (HDR) sa 360 stepeni pregledom koje su odobrene na Google Street View stranama i mapama. Mi vam pomažemo da dodate interaktivne, panoramske fotografije, 360° Google virtuelne ture ili tradicionalne fotografije na vaša Google mesta (Google places) na mapama i na Vaš web sajt. Google 360 stepeni virtuelna tura je odličan način da istaknete vaš posao, naročito ako trenutno znamo da u digitalno doba, većina potencijalnih klijenata donosi odluku o izboru mesta za provod, kupovinu, letovanje, smeštaj, trening, lečenje na osnovu fotografija i pregleda na mreži. Kontaktirajte nas i dođite do Vaše 360° Google virtuelne ture lako i povoljno.

 • Napravite Google Street View | VITRUELNU TURU

Virtuelna tura - Pružite Vašim klijentima neverovatan doživljaj uz 360° pregled objekta ili mesta

Prenesite dozivljaj Vašeg biznisa sa Street View tehnologijom fotografisanom u 360 stepeni, i pretvorenom u atraktivne i jednostavno neophodne u XXI veku, Google interaktivne virtuelne ture. Prikažite svaki detalje vašeg prostora i približite se na najbolji način potencijalnim klijentima uz virtuelnu prezentaciju Vašeg poslovanja. Savršena reklama za restorane, maloprodajne objekte, teretane, salone, hotele, agencije za nekretnine, ordinacije, servise i ostala poslovanja koja žele da privuku veći broj klijenata!
Sa Google Street View virtuelnom turom, Vaši klijenti mogu da hodaju kroz Vaš objekat, istražuju, pogledaju svaki detalj prostora i ponude kao i da komuniciraju sa Vama kao nikada do sada. Potencijalni klijenti mogu istinski da dožive kako Vaš objekat i biznis izgledaju uzivo - baš kao da stoje uz Vas!
Virtuelna 360° tura se lako deli na društvenim mrežama ili ugrađuje u Vaš web sajt.
Kada izradite virtuelnu turu dobijate više pogodnosti i prednosti. Vituelna tura 360° pojaviće se na Google pretragama, Google Maps, Google+, Google Street view i na mnogim drugim mestima! Prikazivanje Vašeg virtuelnog poslovanja ima odličan uticaj kada je u pitanju trenutno neophodna SEO optimizacija sajta. Takođe možete stvoriti prilagođene Google mape da bi napravili turneju svog omiljenog posla.

 • Ne dozvolite da Vas konkurencija opet prestigne!

IDS studio Virtuelna tura - šta dobijate?

Sa angažovanjem našeg Google fotografa od poverenja (Google trusted photographer) dobijate:

 • Potpuni 360 ° virtuelni obilazak preduzeća pomoću HDR tehnologije.
 • Set digitalnih fotografija Vašeg poslovanja i proizvoda koje će biti postavljenje na Vaše Google mesto, ili koje možete iskoristiti direktno na svom web sajtu.
 • Konsultativni sastanak koji će Vam pomođi oko podešavanja ili izrade Google naloga i Google mesta za virtuelne ture.
 • Osnovnu SEO analizu vašeg web sajta, uključujući predložene mere koje bi trebalo da se preduzmu kako bi se osigurala što bolja pozicija i prikazivanje rezultatima pretrage.
 • Obrada fotografija u Photoshop-u posle slikanja da bi se stvori virtuelni obilazak, digitalno poboljšali fotografije, i integrisali ih u što boljem kvalitetu na vašim Google mestima.
 • Povezati Vaše poslovanje na Google Street View (stvaramo strelicu iz Street View koji vodi do Vaše e-prodavnice ili virtuelnog obilaska).
 • Virtualne 360 stepeni ture i fotografije se postavljaju na Google uz jednokratnu naplatu, ne postoje stalni troškovi za ovu uslugu.
 • Pored toga što su virtualna tura i fotografije prikazane na Vašoj Google mesta strani, prikazuju se i na Google pretragama i na Google mapama.
 • Sva autorska prava su prebačena na Vas. Možete koristiti slike kako i gde god želite, uključujući lako ugrađivanje virtuelne ture direktno na Vaš web sajt.

Tokom poslednje dve godine, 90% korisnika interneta je mesto za večeru ili odmor tražila preko interneta, a 80% njih je odlazilo na Google mape da pogleda njihovu prezentaciju.

- Jim Kyuo, CEO, BrightDigital
 • Webpronews / Google Business
 • January 16, 2016

Google Street View i maps uz virtuelnu turu ima neverovatan rast i trenutno broji preko 10.000.000 korisnika

"Iako su mnogi preduzetnici fokusirani na Facebooka i Instagram velika studija Google je pokazala da je u velikom porastu potražnja za informacijama na nivou lokalne pretrage i ponude: svakog meseca preko 100.000 novih preduzeća koriste Google Business View funkciju. "

Prednosti virtuelne ture

Virtuelne ture - Šta kaže statistika!

 • Virtuelna tura - mesto odakle se polazi

  55% restorana koji imaju Google Street View virtuelnu turu, imaju češće rezervacije za sto. u Njujorku restorani koji imaju ubedljivu vizuelnu prezentaciju dobijaju 70% klijenata.

 • Virtuelna tura - rezervacija noćenja

  U proseku, hoteli koji poseduju virtuelnu 360 stepeni turu imaju preko Google Street Viev 30% veću rezervaciju noćenja.

 • Virtuelna tura - velika pomoć za vaš web shop

  Posetioci koji pretražuju neku prodavnicu preko Google Street View odlučuju se za kupovinu u 50% slučajeva za razliku od 20% koji idi preko klasične google pretrage

 • Many desktop publishing packages...

  84% od 1.300 anketiranih potrošača, odgovorilo je da im je Google Street View igrao glavnu ulogu u izboru restorana.

Tagovi Virtuelna tura