Uvod i prihvatanje uslova korišćenja.

IDS studio nudi Vam širok spektar sadržaja, alata za komunikaciju i informacije o svojim proizvodima i uslugama ("materijali") putem ove web lokacije. Korišćenjem ove web lokacije, prihvatili ste uslove korišćenja kako je navedeno ispod ('uslovi korišćenja'), koju IDS studio može ažurirati u bilo kom trenutku bez upozorenja. Trebalo bi da posetite ovu stranicu povremeno i pogledate trenutne uslove korišćenja. Molim vas, imajte na umu da IDS studio može, u diskreciji, obustavi vaš pristup ovoj web lokaciji u bilo kom trenutku bez prethodne najave.


Ograničeno pravo na upotrebu.

Ova web lokacija je u vlasništvu IDS studia. Osim ako nije drugačije navedeno, sav materijal na ovoj web lokaciji je u vlasništvu IDS studia i zaštićen je zakonima o autorskom pravu Srbije i u celom svetu od strane primenljivim zakona o autorskom pravu. Možete koristiti za prikazivanje, štampanje i/ili preuzimanje jedne kopije materijala sa ove web lokacije na bilo koji jedan računar isključivo za svoje lične, informativne, nekomercijalne svrhe, pod uslovom da je sve o autorskim pravima ostalo nepromenjeno. Bilo koji materijal koji je objavio IDS studio na ovoj web lokaciji, u celini ili delimično, ne može biti kopiran, reprodukovan, izmenjen, objavljen, otpremljen, proknjižen ili distribuiran u bilo kojem obliku ili bilo kojim sredstvima bez prethodne pismene dozvole iz IDS studia. Upotreba bilo kojeg materijala IDS studia na neku drugu web lokaciju ili okruženje umreženih računara ili bilo koje druge svrhe je strogo zabranjeno i može da ugrozi autorska prava, zaštitni znak i druge slične zakone.


Komunikacija

Osim za bilo kakvo rešavanje tehničke podrške, ili kako je navedeno u izjavi o privatnosti, sve komunikacije od strane Vas za ovo web-mesto će se smatrati nepoverljivim i bez vlasništva. Saglasni ste da sve komentare, informacije, povratne informacije i ideje u vezi našeg studia, proizvoda ili usluga kojim komunicirate sa IDS studiom ("povratne informacije") smatrat će se, u doba komunikacije IDS studia da ima puna prava vlasništva, uključujući, bez ograničenja, neograničeno pravo da koriste ili otkriti takve povratne informacije u bilo kojem obliku , medije ili tehnologije sada poznate ili kasnije razvijene, i za bilo koju svrhu, komercijalnu ili na drugi način, bez naknade za Vas. Vi ste isključivo odgovorni za sadržaj vašeg web sajta i komunikacije na njemu, njihove zakonitosti i propisima. Saglasni ste da nećete koristiti na Vašim web stranicama, distribuirati, povezati ili nametati sadržaj koji je uvredljiv, uznemirujuć, nezakonit, pogrdan, štetan za decu, preteći, opsceni, obmanjiv ili krši autorska prava treće strane intelektualnog vlasništva ili je zaštićen autorskim pravima.


Pristup zaštićen lozinkom ili sigurnosna područja.

Pristup i korišćenje područja zaštićenih lozinkom ili osigurana područja ove web stranice su ograničena samo za ovlašćene korisnike. Od vas će se tražiti da date tačne i aktuelne informacije o svim oblicima registracije na ovim web stranicama. Vi ste isključivo odgovorni za održavanje poverljivosti bilo korisničkim imenom i lozinkom koje ste izabrali ili ih je izabrao web administrator u vaše ime, za pristup ovoj web stranici, kao i bilo kakve aktivnosti koje se odvijaju pod Vašim korisničkim imenom / lozinkom. Nećete zloupotrebiti ili svoje korisničko ime ili lozinku, krivo predstaviti svoj identitet, predstavljati se kao druga osoba, skrivati poreklo svih materijala koji su izloženi putem ove web stranice.


Nadzor.

Iako IDS studio nije dužan da to učini, on imati pravo pregledati sve komunikacije na ovoj web stranici kako bi se utvrdilo da li su u skladu s našim Uslovima korišćenja. IDS studio neće imati nikakvu odgovornost ili odgovornost za sadržaj bilo koje komunikacije koju postavljate na ovoj web stranici ili za bilo kakve greške ili kršenja bilo kojeg zakona ili propisa od strane vas. IDs studio će odgovoriti na bilo koji sudski nalog u otkrivanju identiteta svake osobe koja je učestvovala u komunikaciji na ovoj web stranici. Preporučljivo je da pregledate naše Smernice o privatnosti pre postavljanja bilo kakve komunikacije. Imajte na umu da bilo kakvo reklamiranje drugih kompanija i njihovog sadržaja putem ove web stranice, će takođe biti predmet pravila o privatnosti.


Linkovi ka drugim sajtovima.

Povezana odredišta nisu pod kontrolom IDS studia i on nije odgovoran za sadržaj bilo koje povezane stranice ili bilo koji link koji se nalazi u povezanoj stranici. IDS studio zadržava pravo raskinuti sve veze u bilo kojem trenutku. IDs studio može dati linkove od ove web stranice na drugim mestima kao pogodnost za Vas i ni na koji način ne može se tumačiti kao slaganje s bilo kojom firmom, sadržajem, odnosno za proizvode s kojima je povezan. Ako odlučite pristupiti bilo kojoj web stranice trećih strana koje su povezane s ovim stranicama, to činite u celosti na sopstvenu odgovornost. IDS studio se odriče svih GARANCIJA, izričita ili podrazumevana, na svaku takavu povezanu stranicu, uključujući, ali ne ograničavajući se na UVETA za tačnost, vlasništvo, valjanost ili zakonitost nekog sadržaja povezane stranice.


Zaštitni znakovi.

Trgovačke marke, uslužne marke i logotipi od IDS studia i drugi koji se koriste na ovim web stranicama ( 'logotipi') su vlasništvo IDS studia i njihovih vlasnika. Nemate pravo na korišćenje takvih zaštitnih znakova, i ništa sa ovih web stranica (implicitno, odricanje, ustupanje ili na drugi način) za sve zaštitne znakove bez prethodnog pismenog dopuštenja IDS studia, odnosno njihovih vlasnika.


Odšteta.

Slažete se da ćete obeštetiti IDS studio u slučaju potraživanja treće strane usled Vaše odgovornosti, , štete, gubitka ili troškova (uključujući razumne advokatske naknade i troškove) koji proizilaze iz, na temelju ili u vezi sa Vaši, pristupom i / ili korišćenjem ove web stranice.


Ograničenje odgovornosti.

IDS studio ILI NJEGOVI DOBAVLJAČI NI U KOJEM SLUČAJU NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO, nedirektnu, posebnu, slučajnu ili uzročnu ŠTETU uključujući, bez ograničenja, gubitak DOBITI ILI PRIHODA, troškovi zamene ROBE, gubitak ili oštećenje PODATAKA DO KOJIH IZ UPOTREBE ILI NEMOGUĆNOST KORIŠĆENJA ovih web stranica ili bilo koje povezane stranice, štetu nastalu korišćenjem ili oslanjanjem na informacije ili materijale koji su predstavljeni na ovim web stranicama, BILO bazirano na garanciji, ugovoru, deliktu ili bilo koji drugi PRAVNOJ TEORIJI, ČAK I AKO IDS studio ili njegovi dobavljači IMALI INFORMACIJU O MOGUĆNOSTI TAKVIH ŠTETA.


Odricanje.

IDS studio ne preuzima nikakvu odgovornost za tačnost, ispravnost, pravovremenost, ili sadržaj Materijala koje se nalaze na ovim web stranicama. Vi ne bi trebali pretpostaviti da se materijali na ovim web stranicama stalno ažuriraju ili na drugi način sadrže aktuelne informacije. IDS studio nije odgovoran za čuvanje sadržaja ili materijala sa web stranica koje su istekle ili su uklonjene.


Važeći zakoni.

Ovi uslovi korišćenja uređuju se Zakonom na snazi ​​u državi Srbiji, i stranke neopozivo podnose ne-isključivu nadležnost sudova u Srbiji i oni su nadležni za svaki spor koji se odnosi na Uslove korišćenja.


Na kraju.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja o Uslovima korišćenja, slobodno kontaktirajte IDS studio preko naše kontakt strane.