IDS studio BLOG


5 načina na koji Blog može odmah pomoći vašem poslovanju

U današnje vreme blogovi donose višestruke koristi biznisu. Zapravo, pisanje blogova je kritično za današnje online prisustvo. Međutim, blagi, nezanimljivi blogovi neće imati efekta. Pa šta je efikasno? Objavljivanje informativnih, dobro napisanih članaka koji su kreirani sa strategijom da angažuju klijenate i da im pruže relevantne ili zanimljive informacije.


Top 5 razloga zašto vaš responsivni web dizaj doprinosi SEO

Proteklih 12 meseci web grabi krupnim koracima napred. Kao neizbežni događaj, došlo je do mnogih promena. Pregledanje web stranica sa mobilnih uređaja prestiglo je desktop računare kao glavni izbor za korisnike interneta.


9 saveta kako da poboljšate prodaju preko vaše internet prodavnice

Pročitajte kojih vam 9 saveta donosimo, kako da privučete više posetilaca na vašu intenet prodavnicu i pretvorite ih u kupce.


21 način da smanjite Bounce Rate na vašem web sajtu

Pročitajte na našem blogu kako da smanjite bounse rate na vašem web sajtu, povećate posećenost strana i da poboljšate korisničko iskustvo.


Kako izgraditi uspešnu kampanju na društvenim mrežama

Pročitajte kako da uspešno vodite kampanje na društvenim mrežama i da rezultate vašeg truda vidite u kratkom roku.


10 prednosti koje vam donosi izrada virtuelne ture

Virtuelne ture se koriste da privuku veći broj potencijalnih kupaca ili korisnika na tržištu nekretnina, turizma, ugostiteljstva, sporta itd. Virtuelne ture koje su izrađene i postavljene na Google my business ili na web sajt, jasno pokazuju da dobijaju veći odziv za čak 70% potencijalnih kupaca nego preduzeća koja nemaju izrađene virtuelne ture. Stoga, kako da razbijete led između vas i potencijalnih kupaca? Jednostavno - Virtuelne ture čine da se priblžite korisnicima kao nikada pre!