IDS studio BLOG


Izrada sajta vam je na umu? Izbegnite 3 najveće greške koje se prave prilikom izrade novog sajta!

Pročitajte ovaj blog i izbegnite tri najveće greške prilikom izrade novog sajta i možete mirno poslovati dugi niz godina na mreži.


Šta da radite ako je domen .RS koji želite već zauzet?

U svetu trenutno ima više od milijardu web stranica. Teško da će biti slobodno ime domena koje baš Vi želite ali donosimo Vam savete kako da dođete do dobrog i efikasnog imena za Vaš novi domen.


5 načina na koji Blog može odmah pomoći vašem poslovanju

U današnje vreme blogovi donose višestruke koristi biznisu. Zapravo, pisanje blogova je kritično za današnje online prisustvo. Međutim, blagi, nezanimljivi blogovi neće imati efekta. Pa šta je efikasno? Objavljivanje informativnih, dobro napisanih članaka koji su kreirani sa strategijom da angažuju klijenate i da im pruže relevantne ili zanimljive informacije.


Top 5 razloga zašto vaš responsivni web dizaj doprinosi SEO

Proteklih 12 meseci web grabi krupnim koracima napred. Kao neizbežni događaj, došlo je do mnogih promena. Pregledanje web stranica sa mobilnih uređaja prestiglo je desktop računare kao glavni izbor za korisnike interneta.


9 saveta kako da poboljšate prodaju preko vaše internet prodavnice

Pročitajte kojih vam 9 saveta donosimo, kako da privučete više posetilaca na vašu intenet prodavnicu i pretvorite ih u kupce.


21 način da smanjite Bounce Rate na vašem web sajtu

Pročitajte na našem blogu kako da smanjite bounse rate na vašem web sajtu, povećate posećenost strana i da poboljšate korisničko iskustvo.